Administratiekantoor Nieuwegein

Administratiekantoor Nieuwegein

  • Wij zijn een full service administratiekantoor in Nieuwegein
  • Lid van de Nederlandse Orde van Administratie en Belastingdeskundigen (NOAB) en gecertificeerd lid van het Register Belastingadviseurs
  • Wij werken voor het MKB, zzp’ers en ook voor particulieren
  • Een professionele, betrouwbare en flexibele partner op administratiegebied
Administratiekantoor Nieuwegein

Administratiekantoor Nieuwegein

Bent u een echte ondernemer die het liefste met niets anders bezig is dan ondernemen? En vindt u de administratie keer op keer toch teveel gevraagd? Dan bieden wij met ons administratiekantoor in Nieuwegein de oplossing. Aan ons kunt u met een gerust hart uw boekhouding uitbesteden. Wij zijn een professionele, betrouwbare en flexibele partner op het gebied van al uw administratie.

Hulp nodig bij uw administratie?

Als administratiekantoor in Nieuwegein zijn wij werkelijk van alle markten en branches thuis. We kunnen dan ook elke onderneming uit de brand helpen. Heeft u hulp nodig bij uw administratie? Dan nemen wij dit graag van u over. Dit kan op verschillende manieren. Voor een gedeelte van de klanten van Administratie Partners worden de werkzaamheden op basis van detachering verricht. Hierbij zitten we dus bij u op locatie. Daarnaast worden er ook bij ons op kantoor administraties verwerkt of controleren we uw online administratie en sturen bij waar nodig.

Administratiekantoor Nieuwegein is een erkend leerbedrijf

Als administratiekantoor in Nieuwegein zijn wij ook een erkend leerbedrijf van SBB (de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven) en ECABO. ECABO is het kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven voor de economische, administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen. Het doel is om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Wij halen dus graag de toekomst in eigen huis.

Wij zijn te bereiken via 030-6081615 of stuur een e-mail naar info@administratie-partners.nl we staan u graag te woord.